marimari

Wednesday, February 13, 2013

angpau raya cina


Salam rabu semua. Mesti ade yang dah start keje kan. Aku plak cuti hari ni. Taska zhariff masih bercuti. Esok baru start sekolah balik. Malam tadi pun sampai dari kampung dah pukul 2pagi. Nasib baik jalan tak jem.



Hari ni dapatlah mengemas rumah, membasuh semua. Hubby plak banyak keje. So duk kat umah dengan my dear zhariff jela. Ingat nk bawa zhariff g main indoor playground dekat Giant. Temgoklah cmne, kalau zhariff bangun awal japg boleh bawa. Kalau tak lepak rumah main kat playground depan rumah jela, huhu.

Tadi sambail sidai baju, auntie sebelah rumah dtang, bagi zhariff angpau, ngan makanan sikit. Every year mmg tak lupa jiran ku ini nak bagi angpau raya cinarezeki zhariff..hehe


Terus nak makan limau, padahal suka nak kupas je, tak makan pun.

Oklah yer, ingat nak join zhariff tidur, tapi dari aku tidur baik aku iron dan lipat baju.


Anak teruna yang manja, asik nak berkepit ngan mommy....

Bye!

7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

hehe manjanya dia

Nieyl said...

Singgah petang kat sini :)

Elya Roza said...

makan2..terus lelapppp :)

sal ya said...

haish... manja sungguh!!!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah dpt angpow best tu hihi

ayut said...

rezeki zharif dpt angpau ^^ tu dia puting dimulut..hihihi

iietamalek said...

Anum: mmg manja

nieyl : tq

Elya: ngantuk terus..

Salya: mmg..

Wniey : seronok..