marimari

Friday, February 22, 2013

very good for zhariffizzatkhair


Semalam berbungabunga sungguh hati.
Ambil zhariff, dan spent 10-15 minit dengan teacher nyer as usual.
So semalam teacher bagitahu, zhariff yang sangatlah manja tu, sampai principalnyer bawa balik umah kejap. Time tidur baru hantar kat school balik.lagipun principal nyer rumah sebelah sekolah jer.

Alhamdulillah semakin hari zhariff semakin ok dan dengar kata. So semalam after mahgrib, aku akan cek beg die. So buka buku peter and jane nyer, sekali tengok ade ini...



Very good and 2 star for my lovely son.
Walaupun just Perkataan PETER, tapi mengambil masa sebulan untuk mengingatkannya..hehe...kalau tunjuk kat bahagian gambar, zhariff akan cakap 'abang'...huhu

terus semangat nak study la kononnyer...



Study hard sayang, jadi anak yang soleh.

Mummypapa love you..

4 comments:

Cho Zila said...

per2pun teruskan usaha.. anak akak sll ckp kawan dia baca lagi tinggiler perker.. tapi kita bagi semangatler tak semesti yang lajutu terus laju.. teruskan usahajer jangan fikir orang lain...

Nurzakiah Hanum said...

teruskan

Noli@Ibu Wafa said...

insyaAllah..belajar rajin2 yer big boy :)

ayut said...

bagus la zharif...keep going ye zharif..moga cerdik dan bijak... ^^