marimari

Thursday, February 21, 2013

kenduri kendara bersama tersayang



Tersayang? Wajiblah sayangkan..hehe. Kebetulan ahad lepas ade jemputan kahwin my officemate. Dan kebetulan juga, mak pengantin ni, bestfriend forever mak dan adikberadiknyer. So aku pun angkutlah sekali mak dan maksu. Maklang join kemudian. ADik beradik lain ade hal.

Dalam pukul 12 cmtu, dan siap nk gerak. Si kecik plak ngan papa dan lainlain ke Tropicana Club, swimming. Disebabkan lambat balik, so aku malas nak tunggu. Padahal dah siap ironkan baju diorang. Nasib baik lah ade mak, adik n maksu menjadi penemanku..hehe



Sambil menunggu yang lain siap
hahah

sampai jer tuan rumah nampak jer my mom, terus peluk. Kirenyer sesi bertemu semula setelah lama tidak berjumpa...hehe..

Layankan jerla sepanjang kami kat sana. Lama juga la lepak kat dewn dalam Kem Wadieburn tu..




Adikberadik mak saya yang chumel belaka



Acara kacau adik sayang
haha


Apam dotdot....

Lama menunggu, baru lah pengantin masuk beradab
haha




Sama cantik sama padan
tahniah kuza n hubby
semoga bahagia hingga akhir hayat

oklah yer nanti kita sambung aktiviti after kendurikendara ni

bye!

2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sama cantik kan .. ehhe
berjalan makan kenduri le

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

slim nya kak Ieta..