marimari

Thursday, February 7, 2013

free give sample


Aku ni mmg suke ambil sample. Pantangla ade update tebaru pasal sample. Mesti join punyer..hahah

so yang terbaru semalam dapat dari...


Comfort Ultra Pure

konon nak try malam tadi,  coz basuh baju zhariff. Sekali terlupe, tengoktengok dah bunyi lagu je mesin tu, tanda dah siap basuh.haha

satu lagi dari Hada Labo. Yang ni untuk face lotion. Tak pernah try lagi. Produk dari jepun.

Oklah, kalau u oll ade link manemane sample bolehla share yer.

TQ

bye!

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

suka2

Jue Hairul said...

comfort mmg best..wangiiii tapi yg ultra punya..tahan lama gile mcm downy..

hada labo tu pun kju penah pakai adik beli..klu kulit kering mmg elok pakai sbb dia berminyak sket..tapi yg ita punya tu tak tau lah yg itu atau bukan..

sal ya said...

selalu jugak join. biasanya melalui fb la.

Dira said...

Saya pun suker sample.. dulu2 tiap2 minggu ada je posmen dtg hantar sampel.. sekarang je dah kurang rajin nak mencari sample..

psst...awak.. iklan kat tepi ni mcm mengganggu je r.. nak baca entri pun tak boleh..:(

http://whatever-ville.blogspot.com