marimari

Wednesday, February 27, 2013

paisley jegging from zara


Ini cerita pada jumaat lepas. Time rehat aku dengan kakakkakak sayang ke pavillion. Jalanjalan jer, itu jer shopping mall yang tak perlu cari parking...haha

so sampai jer window shopping kat parkson, kakak sayang terbeli kasut. Aku masih tahan nafsu lagi. Padahala before kelur hubby dah suruh transfer duit ke my acc. Pemberian sempena dapat extra income this month...alhamdulillah. Dalam kepala ni asik terpikir nak beli barang zhariff jer.padahal pemberian tu khas untuk aku jer..huhuhu...zhariff punyer portion lain...

Oklah melalut plak, lepas ke parkson isi tangki plak kat Food Republic.punyerlah ramai orang kalau time lunch kat pavie ni. Nasib baik ade tempat kosong. Setel isi tangki, cepatcepat aku ajak kakakkakak sayang ke Zara. Tujuan utama nak cari jeans, nak tambah collection, yang ade dalam almari warna merah so nak cari warna lain plak.dah tanye hubby, hubby setuju. Almaklumlah, saya ni berpakaian mengikut ape yang hubby suka. Kalau hubby kate ok sy beli, kalau tak saya tak beli.heheh

pusing punyer pusing dalam zara, tak jumpe ape yang dicari, kehabisan stok sudah. Lastlast terbekanan yang lain, tapi  tak beli just tengok price jer. Coz dah janji ngan hubby malamnyer nak ke Sunway cari jeans for him. Hati riang berbunga dah ni nak beli ape yang dihajati.

So malam tu, keluar ke Sunway. Masuk butik zara pusingpusing cari barang hubby dulu. Die sudah ade test baru daa.....selalu nk pakai yang design season jer. Skang sudah bertukar...hahahha


Pilih punyer pilih, takder pula yang berkenan


Sambil menunggu hubby fitting, anak teruna leka la dgn upinipinnye. Baju die pakai tu pilihan sendiri okeyh. Ade taste gitew..


Khusyuknyer la sayang

After cari brg hubby, sambung cari barang aku plak. Nak tunjuk kat hubby sama ada die berkenan ke tak, cari punyer cari. 

Huwaaaaaaaa, takder lol. Frust giler....terus raa menyesal tak beli masa kat pavie tu. Hubby pun cakap, lain kali dah berkenan beli jer terus. Terus monyok, dan balik amik BIL kat shah alam..huhuhu

tapi sempat stop amik gambar


My cinta hati

bersambung alkisah jegging zara itu. So semalam aku mengambil inisiatif untuk ke pavie semula dengan kakak sayang. masuk jer butik zara terus terjah tempat display jegging itu. Malangnya, sudah bertukar dengan baju lain.

Huwaaaaaaaaa
nangis tak berlagu lagi.

tak putus asa, terus tanyer jegging idaman itu. Sekali gurl tu bagitahu ade dalam stor, tinggal last piece jer, die ambil n suruh aku cuba...

Alhamdulillahhhhh

muat!

Mmg jegging itu menunggu kedatangan ku untuk membelinya..
Huhuhu

Gurl tu siap pesan, kalau akak berkenan dengan apeape design, terus amik dan bayar.hahah, coz nak restock balik mmg lambat, kadangkadang tak restock pun..

So inilah jeggingnyerrr....


Aku suk sebab light pink + paisley

hehe

oklah, itu sahaja untuk cerita hari ini
sudah puas hati dapat beli benda yang didamkan
tak mahal pun, mampu milik untuk semua wanita..
Haha

bye!

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow

cha said...

i pun selalu cmtu berkenan tapi nak pikirla apala smpai husband i bising suruh ambik je. balik rumah bila tak ambik menyesal hahah. nice jegging u. kaler lite je :D

rohayu osman said...

nice..soft colour..