marimari

Thursday, February 28, 2013

bestfriend forever


Tajuk BFF tak hengat, ingat orang besar jer ade BFF, my dear son zhariffizzatkhair pun ade BFF.huhu.

Si inila bff nyer, zhariff eusoff


Ini gambar lama masa lunch di rumah kakmimi, ucop leka main ngan amsyar cousin zhariff, zhariff plak lena diulit intan.
Huhu




Time ni makan kat Red Wok Bangi


Pernah bergaduh berebut tab


Time first day at school

Harihari aku akan tanye zhariff..

Zhariff kat school makan dengan sape?
Ucop.

Zhariff buat coloring dengan sape?
Ucop.

Zhariff tido sebelah sape?
Ucop.

So harihari aku tanye, die akan jawab benda yang sama.bile time aku jemput die, aku tanye teacher, teacher kate mmg pun. Sangat rapat dengan ucop. Kalau teacher suruh zhariff duduk tempat lain ker, ucop akan cakap kat teacher jangan marah baby. Ade pernah teacher suap zhariff makan pakai sudu, ucop boleh tegur teacher cakap, baby tak boleh suap banyakbanyak. Tergelak teacher die. Kirenyer zhariff mmg dijaga rapila oleh abang ucopnyer. Tu sebab aku cakap BFF.hehe


Semoga hubungan persahabatan mereka kekal selamanya, misal kata ditakdirkan dapat pindah dalam tahun ni. Kamu tetap dlm ingatan zhariff, ucop...

Hukhukhuk


2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

ala comelnya

ayut said...

ada bodyguard la zhariff mcmni...hihihi