marimari

Monday, February 25, 2013

Jelly Bunny again at One Utama



Hye all, cerita basi ahad 2minggu lepas. Entry sebelumsebeum saya ade cerita pasal kenduri kan? Ok, lepas balik dari my officemate nye wedding, terus siapsiap tunaikan hajat my darling sister nak beli sandal kat Jelly Bunny. My Sis In Law pun berkenan.hehe. Masa aku sampai rumah tu, my sis in law dah gerak dulu ke OU. Aku plak kena tunggu si kecik bangun, kepenatan swimming. Dalam pukul 3 lebih terus gerak ke OU. Dengan hujan lebatnyer...


Tapi sempat lagi nak bergambar
haha


Mommy sengal namanya..
Huhuhu

Sampai je terus beli roti dulu untuk anak teruna, kemudian ke Paparich jumpe my SIL before heading to JellyBunny...


Anak buah yang sangat chumell
Mawardi


Zhariff takut patung tu..
'tatot mi'
Hehe


Budak bahagia dapat beli kasut
huwahuwa

aku plak, dah berkenan, sizenyela pulak takde, kebanyakan mmg kehabisan size. Nanti nak try terjah kat butik JellyBunny area Bandar Kinrara plak.

Kemudian kitorang jalanjalan jer cuci mata, nak cuci purse, takder berkenan di hati.haha. Sempat singgak Garrets Popcorn, fav si kecik.





Nikmatnyer dapat makan popcorn


Senang hati mummu nak berjalan, sebab zhariff behave duk dalam stroller sambil layan upinipin. Tapi mummy segan sikit sebab zhariff dengar kuatkuat..bile mummy slowkan, zhariff kuatkan balik. Takpela nak janji kamu tak naughty.hehe




Tambah collection...

Oklah yer, nanti cerita lagi. Mahu lunch with hubby
bye!

7 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

jelesnya mummy Zhariff ni slim.. Zhariff elok behave ye..

Nurzakiah Hanum said...

hapy day

ayut said...

oo..ni mesti time yg bli kasut tu kan...mmgla si zharif diam...duk tgk gitu mau tak diam yer..hihi

cha said...

i ingat jelly bunny ni kedai dessert ke apa rupa kedai kasut? huhu ok nanti i nk pi survey :p

rina mazlan said...

Garret popcron memang terbaekkk...

iietamalek said...

Yana : kurus cekeding dah ni..hehe

anum : :-)

ayut: budak baik.senang mummy nk shopping

cha : huhu..wajib terjah.

Rina : betul!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sedap sungguh zhariff makan popcorn tu