marimari

Sunday, February 17, 2013

merah menawan di Subang Parade


Semalam ke Subang Parade kejap dengan zhariff and my sis. Nak tukar line celcom my mom dari prepaid ke postpaid. Siap kena ugut lagi kalau tak buatkan die suruh hantar balik kg..hehehh..chumell jer kan my mom...

Sebelum tu hantar mak zhariff dulu cuti hujung minggu kat area Subang Parade tu...




Sibuk nak duduk ngan mak kat sit belakang...

Sampai jer Subang Parade terus terjah bluecube...setel register singgah coolblog kejap pastue balik. Tak jln mane pun. Tengah tunggu durian runtuh dari hubby. Heheh


Rase nak g terjah ZARA lagi nak beli seluar tu..hehe..best pakai..nak cari warna lain plak..zhariff plak baju yang die pakai tu, die pilih sendiri ok.sibuk nak baju elmo. Tengah mencari beg kain elmo, nak buat tukartukar g sekolah.



Bali,  sempat singgah kat area Oasis beli goreng pisang for mommy to be...
Tapi bukan gambar goreng pisang, gambar kami dlm kereta..hahah



Oklah yer bye!

P/s: kalau sapesape tahu swiss watch brand ape yang cantik menarik do share with me ye..

6 comments:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

mommie cun!
br nak tanya shantek plak suar, candy jeans zara erk..?
berkenan la.. heheh

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

mommie cun!
br nak tanya shantek plak suar, candy jeans zara erk..?
berkenan la.. heheh

sal ya said...

beli jgn tak beli.

IntaNBerliaN said...

oo si ensem ni minat elmo yer :-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

anak beranak merah aihhh hihi

ayut said...

wahhh..zhariff dh pndi pilih baju...pasni pilih lg ea zhariff...kih3x..peningla mak ayah ye nk ikut :))